Takmålning Varberg

Byggservice MK – Vi hjälper dig med takmålning!

Byggservice MK

När du i Varberg med omnejd behöver hjälp med takmålning är du välkommen till oss på Byggservice MK. Vi är företaget som erbjuder kvalitet till rimliga priser! Med en meriterande erfarenhet och en känsla för detaljer så är vi ett tryggt val av firma för din takmålning. Tack vare kunskap och erfarenhet arbetar vi med det mesta inom bygg och det med fokus på att slutprodukten ska hålla högsta kvalitet.

Kontakta oss, så tar vi fram en kostnadsfri offert!

Om oss

Byggservice MK har sitt säte i Marks Kommun, vi arbetar i hela kommunen. Härifrån tar vi oss även an uppdrag i städer i angränsande kommuner, bland annat Varberg. Att vi kan utföra det mesta inom byggbranschen beror till stor del på den erfarenheten som finns i företaget.

Vi på Byggservice MK förverkligar dina visioner!

Takmålning Varberg

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss de flesta uppdragen, omfattningen spelar ingen större roll utan vi genomför alla arbeten med stor noggrannhet och fokus på kvalitet. 

Alltid nöjda kunder

Vi eftersträvar givetvis att varje kund ska känna sig helt nöjd med vårt resultat. Därför lägger vi alltid ner ett ordentligt jobb och bjuder på en trevlig service!

Takmålning Varberg

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi har ett varierande utbud av tjänster och kan utföra arbeten såväl invändigt som utvändigt. Även om våra projekt skiljer sig från kund till kund så finns det alltid en röd tråd genom hela verksamheten, kvalitet och service. Anlita oss på Byggservice MK och luta dig tryggt tillbaka medan vi gör din vision till verklighet!

Takmålning

Genom att måla taket kommer ditt tak hålla sig fint längre. Dessutom kan du ge huset ett helt nytt utseende, fräscha upp det eller måla om i en helt ny kulör. Vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en effektiv och noggrann takmålning.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar, önskar en offert eller är redo att anlita oss så kan du kontakta oss på följande sätt:

Byggservice MK

Hedbovägen 5, 511 63 Skene

073-974 06 67

byggservicemk@hotmail.com

Takmålning Varberg

Till oss på Byggservice MK kan du vända dig för att få hjälp med det mesta inom byggbranschen, allt från byggen till takmålning. Hos oss kan du vara trygg med att du får kvalitativ hjälp. Med vårt arbete är vi aktiva i stora delar av Marks kommun och Hallands län, bland annat i Varberg.

Takmålning Varberg